Circuito Bucles Festival

DISSABTE 22 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a la 13.45 h  Plaça del Carme

Experiència Coreogràfica

Entrada lliure

Dansant des de l’arrel

DU@L

És una arbitrària construcció social resultant de l’organització patriarcal i de domini masculí, composta per un conjunt de valors, definicions, creences i significats sobre l’ésser, haver de ser i no ser home, però sobretot, del seu estatus en relació a les dones. Es pot ser home i ser poregós, tendre, coqueto, feble, pacífic, acurat, etc.

Dos cossos diferents, dos estils, dues formes de moviment es repten metafòricament demostrant així la superioritat enfront d’un altre. Assega’t lliure de construir la teua pròpia identitat masculina lliure d’estereotips de gènere a través d’un cante folklòric amb la figura de dos galls.

 

Juan Carlos Avecilla

EL BEAT

És la connexió de la dansa des de l’arrel. Volia conjuminar tres arrels diferents, però alhora iguals, ja que les tres parteixen de la terra. O almenys jo ho interprete així. Com són la dansa contemporània, el folklore i el flamenc. DU@L és arrel, DU@L és Dansa.

Coreògraf: Juan Carlos Avecilla / Ballarins: Juan Carlos Avecilla y Jose Ángel Capel / Música: els propis intèrprets en directe