Circuito Bucles Festival

DISSABTE 15 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 12.00 h  Nau 3 Parc Central

Joves Creadors

A l’uníson

CORASHE  ESTRENA

El cor d’ella i d’ell, immers en un ritme repetitiu i monòton, on tots dos éssers es deixen guiar per aquesta monotonia i aquesta repetició de moviments marcats i a l’uníson.

Reflectint una vida de rutines, on s’abandona el propi sentiment humà i fins i tot l’amor, deixant a uns éssers que a poc a poc es van convertint en màquines que executen i realitzen moviments molt mecànics. Aquesta monotonia provoca que aquests humans caiguen en un col·lapse, on cada vegada es van donant compte que aquest ritme permanent i constant del seu cor va desapareixent.

En aquest punt necessiten l’ajuda de l’u a l’altre per a per a poder adreçar-se cap a una vida plena de sentiments i d’interaccions entre tots dos éssers.
Però serà massa vesprada?…

 

Raquel Castelló & Fernando Cencillo

EL BEAT

Es troba en el cor d’ella i d’ell (CoraSHe). On els batecs els seus cors els submergeix en un ritme repetitiu i monòton, on tots dos éssers es deixen guiar per aquesta monotonia i aquesta repetició de moviments marcats i a l’uníson.

Coreògrafs i intèrprets: Raquel Castello y Fernando Cencillo

El goig de ballar

ÈXTASIS

Representa un estat de plenitud màxima on els sentits es troben harmònicament integrats amb el moment present, fent que la persona que transita aquest estat, arribe a experimentar una profunda connexió amb si mateixa arribant fins i tot a estar fora de si, i a desconnectar amb la realitat.

Són nombroses les formes en les quals l’ésser humà pot arribar a aconseguir l’èxtasi, per la qual cosa, en la present peça, els intèrprets representaran a través del moviment, l’abast del mateix mitjançant quatre vies: la meditació, la connexió amb la divinitat, l’orgasme, i les substàncies psicotròpiques

 

Gerard Collins

Direcció: Mamen García / Ajudant de Direcció: Feliu Torres / Coreografía: Yadira Rodríguez / Repetidor Assistent: Victoria Iborra / Arranjaments Musicals: Alex Espinoza / Producció: Associació Sociocultural de Dansa Gerard Collins / Ballarins: Ainhoa Aparicio, Aitana Bru, Irene Bueno, Pau Barreda, Raquel Castelló, Marc Perigüell, Ignacio Fizona, Sonia García, Ingrid Martínez, África Bonete, Lidia Lara, Paula Ortíz, Lucía Aznar