Circuito Bucles Festival

DISSABTE 15 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 12.00 h  Nau 3 Parc Central

Joves Creadors

A l’uníson

CORASHE  ESTRENA

El cor d’ella i d’ell, immers en un ritme repetitiu i monòton, on tots dos éssers es deixen guiar per aquesta monotonia i aquesta repetició de moviments marcats i a l’uníson.

Reflectint una vida de rutines, on s’abandona el propi sentiment humà i fins i tot l’amor, deixant a uns éssers que a poc a poc es van convertint en màquines que executen i realitzen moviments molt mecànics. Aquesta monotonia provoca que aquests humans caiguen en un col·lapse, on cada vegada es van donant compte que aquest ritme permanent i constant del seu cor va desapareixent.

En aquest punt necessiten l’ajuda de l’u a l’altre per a per a poder adreçar-se cap a una vida plena de sentiments i d’interaccions entre tots dos éssers.
Però serà massa vesprada?…

 

Raquel Castelló & Fernando Cencillo

EL BEAT

Es troba en el cor d’ella i d’ell (*CoraSHe). On els batecs els seus cors els submergeix en un ritme repetitiu i monòton, on tots dos éssers es deixen guiar per aquesta monotonia i aquesta repetició de moviments marcats i a l’uníson.

Coreògrafs i intèrprets: Raquel Castello y Fernando Cencillo

El goig de ballar

BUENAVENTURA

és un bell i elèctric impuls d’eixida, un tancament de punys agarrant regnes banyades de força i esperança , cavalcant cap a nostres més grans aspiracions. Abraçant els abandons, somiant els desplaçaments, forçats o voluntaris, i establint interaccions en cada detall de l’entorn.
L’acció i efecte de Migrar i Emigrar, una marxa cap a nous mitjans carregats de significat, instal·lant les millors versions de nosaltres mateixos.

 

Gerard Collins

EL BEAT

El goig de ballar

Coreografia: Carmela García / Música: Raúl Gutiérrez His Cuban Big band. Alfredo Rodriguez. The Mambo Kings Orchestra / Producció: Asoc de dansa Gerard Collins Premi Teatres de la Generalitat
Associació sense ànim de lucre subvencionada pel IVC