Circuito Bucles Festival

DISSABTE 22 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 19.00 h   Centre del Carme Cultura Contemporània

Experiència Coreogràfica

Entrada lliure

La catarsi de la

música techno

HIGHER XTN

Desenvolupada originalmente per el Stedelijk Museum
Es tracta d’ una adaptació de la performance de Rizzo de 2015 HIGHER,
on s’explora com els clubs nocturns ofereixen als ballarins un espai per a l’autoexpressió i la comunió.

Els ballarins negocien els límits entre el jo i el col·lectiu. mentre realitzen moviments mínims i repetitius fins que comencen a actuar en sincronia fins que tot el grup balla a l’uníson en un sol cos.

 

Michelle Rizzo

 

EL BEAT

Basant-me en el treball dels teòrics Julia Kristeva, Boris Groys i Mihaly Csikszentmihalyi, la dansa pot facilitar estats de flux, totalitat i transcendència, i reconèixer la connexió entre la dansa i el pararreligioso.
El poder catàrtic i transformador de la música techno, els ritmes repetitius de la qual poden difuminar temporalment els límits percebuts del cos.

La proposta també està atenta a l’important paper que juguen les discoteques com a espais de reunió per a grups marginats, i com els clubs fomenten la intimitat pública al mateix temps que brinden a les persones un entorn en el qual explorar les seues identitats.

Aquesta proposta forma part de la col·lecció de l’Amsterdam Stedelijk Museum.
Patrocinat i produït per Stedelijk Museum, Dansco, Mondriaan Fonds, Het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Concepte i Coreografia: Michelle Rizzo / Música: Lorenzo Senni / Intèrprets: Michele Rizzo, Juan Pablo Camara, Max Göran, Charlie Laban Arad Inbar, Milena Weber / Suport: Stedelijk Museum, Mondriaan Fonds, Het Prins Bernhard Cultuurfonds / Produït: Dansco / Productor Executiu: Michael Scerbo