CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DISSABTE 23 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 18.00 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

ESPECTACLES

BABIRUSA DANZA

LA NATUALEZA DEL SILENCIO

De la compañía Babirusa Danza

El silenci posseeix moltes qualitats. Existeix el silenci entre dos sorolls, el silenci entre dues notes musicals i el silenci que s’expandeix en l’interval entre dos pensaments. 

Existeix, també, un silenci peculiar, assossegat, penetrant, que emana d’un capvespre en el camp; està el silenci a través del qual se sent el lladruc d’un gos que arriba des de la distància, o la xiulada d’un tren; existeix el silenci d’una casa quan tothom dorm, i la seua peculiar intensitat quan un es desperta a mitjanit. 

Està el silenci d’una vella casa deserta, el silenci de la muntanya i el silenci que comparteixen dos éssers humans quan tots dos han vist el mateix, han sentit el mateix i han actuat.

Aquesta producció va ser estrenada en el Centre Comarcal d’Humanitats La Cabrera Madrid i ha passat per la Xarxa de Teatres de la Comunitat de Madrid, L’Escorxador d’Elx, Festival Alt Fest Ciutat Europea de la Cultura Matera Itàlia, Centre Botí de Santander, l’O.I.M.P. i Santander Escènica.

La seua coreògrafa Beatriz Palenzuela ha rebut diferents premis com a Premi AD Festival Molina de Segura, Primer Premi Certamen DeUnaPieza Universitat Carles III de Madrid 2013, 2n Premi de Videodanza II CAPTURADANZA 2010, Premi Barcelona International Danse Exchange en el Certamen Coreogràfic de Madrid 2010, Beca per al Festival Internacional Contact meets Contemporary i Premi AISGE Ballarina Excel·lent 2006 en el Certamen Coreogràfic de Madrid.

Duració: 35 minuts

Espai de representació: Claustro del CCCC Direcció i Creació: Beatriz Palenzuela Martinez / Assistent de direcció: Rafael de la Lastra / Coreografía: Beatriz Palenzuela en col·laboració amb els ballarins / Bailarines: María Redondo Zahonero, Marcos García Casanova, Rafael de la Lastra y Beatriz Palenzuela / Espai Sonor: Babirusa Danza / Productora Ejecutiva: Inés Gutiérrez Arciniega / Textos: Beatriz Palenzuela / Vestuari: Babirusa Danza / Productora Executiva: Inés Gutiérrez Arciniega / Impulsart