CIRCUITO BUCLES FETSIVAL

DIUMENGE 31 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 20.00 h / Sala Teatro Círculo

GRANER DE CREACIÓ

IRENE CORTINA

NOVENSANOS

Un estudi sobre l’associació basada en l’afinitat, una relació íntima on aquestes dues persones, i per tant la dansa i la música en escena, estan lliures de subordinació mútua i són capaces de produir una cosa independent, però carregat de sintonies i similituds que revelen el destí entre les dues parts, sense la utilització de llaços i limitacions recíproques. 

Una abstracció del matrimoni en una creació visual i sonora. 

Duració: 1 hora 

Coreografía e interpretació: Irene Cortina González /  Composició i música en directe: Paul Dill / Vestuari i escenografia: Christin Noel

La companyia ha sigut a més reconeguda i premiada en esdeveniments com Gadansk Solo competition (PL) i SoloDuo Competition Kölln (DE) i ha format part de prestigiosos festivals com a Dansa València (SP), Lucky Trimmer (DE), Plataforma Berlin (DE), Performing Arts Festival Berlin (DE) i Fringe Festival (IS).

Graners de Creació, és un espai que s’ocupa de protegir i cuidar el procés artístic i al creador. Un espai que vol reformular el fet escènic, el lloc que ocupa el creador i el lloc que ocupa l’espectador. 

Un espai orgànic en el qual s’experimenta, s’investiga, es crea, es presenta, es viu, es respira, s’és crític, es manté una posició social, artística i política.