CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DIUMENGE 17 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 19.00 h / la mutant

ESPECTACLE ESTRENA

COMPANYIA ANTON LACHKY

Les Autres

és la història de quatre persones que viuen en un món estranyament aïllat. Un infern vivent fet de plàstic, completament desproveït d’altres éssers vius, i envoltat de pantalles impenetrables i translúcides.
Aconseguiran els seus habitants emancipar-se d’aquesta existència lúgubre i desinhibida? realment ho desitgen?
Per a protegir-se del destí i per a controlar l’avorriment, ballen tots els dies. Amb precisió, amb fervor, amb passió …
Des de trobades fortuïtes fins obstinades missions, els quatre amics acaben potser per cometre aquest acte crucial, rebel entre tots: meravellar-se amb la vida.

Es tracta d’una coproducció de: Arts escèniques Mar / Mons, Charleroi / Centre Coreogràfic de la federació Valònia-Brussel·les, Centre Cultural Verviers, Centre Escènic Pierre de Lune per al Públic Jove a Brussel·les, Centre Cultural de Brabant Wallon / Amb el suport de la Federació Valònia-Brussel·les i la loteria Nacional / FWB, i amb l’ajuda de la Federació Valònia-Brussel·les, Servei General de Creació Artística Servei de Dansa / Realitzat en els estudis de Le Marni, Centre Cultural Jacques Franck, La Roseraie, CCBW, La Balsamine, Charleroi Danse.

Coreografía: Anton Lachky / Ballarins:  Evelyne de Weerdt, Dunya Narli, Nino Patuano, Lewis Cooke / Text: Eléonore Valère-Lachky / Veu Fr: Eléonore Valère-Lachky;  Veu In: Tarek Halaby; Veu Nl: Kim Ceysensy / So: Jérémy Michely / Il·luminació:  Rémy Urbain / Producció: Anton Lachky Company