CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DISSABTE 30 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 17.00 h / Museo de Belles Arts

ESPECTACLES

Shape of a Day

és la companyia seleccionada de la primera edició 2020 / 2021 de InMoviment 2.0, per a la qual s’ha comptat amb l’assessora artística  Lali Ayguadé  Fruit d’aquesta relació i treball s’exposa i estrena en aquesta edició del festival amb la peça ‘’The Shape of a Day’’, proposta amb la qual la companyia qüestiona la situació en la qual perdem el sentit de la nostra identitat en perdre les habilitats físiques i cognitives de les quals depenem per a relacionar-nos amb el nostre medi ambient.

El dueto explora com una parella cuida l’u de l’altre, què pot significar perdre l’habilitat de relacionar-se amb l’entorn, i com afecten algunes idees de l’animisme a altres conceptes de propòsit, identitat i estar viu.

Aquest projecte ha rebut el suport de la Residència Virtual Inmoviment 2.0 amb l’assistència artística de Lali Ayguadé / Les residències de L’Obrador espai de creació, Tripspace, i Centre Cívic de la Barceloneta / El suport de Studios Wayne Mcgregor i Nunart Guinardó.

Assessora Artística: Lali Ayguadé / Adreça: Beatriz C. Bidault / Coreografia: Theo Arran i Beatriz C. Bidault / Assitente d’adreça: Edd Arnold i Carla Sisteré / Intèrprets: Theo Arran i Beatriz C. Bidault / Música: The Dead Flag Blues, Godspeed you! Black Emperor, Less , Nils Frahm

Duració: 20 minuts