CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DIUMENGE 24 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 12.30 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

NANOBUCLE

DANCE EXPLORER

PAISAJES DE PAPEL

és un homenatge a l’art contemporani que recorda al públic que és part activa de l’obra, el fa intel·ligent, sensible, còmplice de la interpretació i converteix l’obra en propietat de todxs.

L’escena que proposem és la dansa pel futur, la confiança, la sostenibilitat i l’educació, una responsabilitat de todxs, amb un vocabulari universal per a l’ésser humà.

Un curt de dansa on la plasticitat del material es funde amb el moviment de la ballarina, i un taller en família per a jugar, crear i descobrir amb el moviment l’expressió artística.

A més de ser un espectacle per a tots els públics, que aposta per un llenguatge universal i sense paraules, que vol arribar a tota mena d’audiències, independentment de la seua nacionalitat, cultura, edat, gènere o situació social, es realitza un taller que involucra a les famílies participants.

Duración: 1 hora i 30 minuts

Espacio de representación: Claustro del CCCC

Idea, direcció, interpretació, escenografía: Cristina Cabo / Assistent de direcció: Sonia Murillo / Assesora de movimiento: Eva Bertomeu / Dramatúrgia: Jose Zamit / Disseny de vestuari: Mikel Suay / Patronatge i realització vestuari: Sara Suay / Vídeo i realització: Gemma Iglesias