CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DIJOUS 21 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 19.00 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

PRESENTACIÓ FILM

EDUARDO JAYRICOVICH & FÉMININ FILMS

RITO

és un projecte audiovisual que s’estrena dins de la programació del Festival Circuit Bucles, a la Sala Refetor del CCCC y que anirà acompanyat de la presentació del llibre que Eduardo Jairycovich va p jiii resentar a l’abril d’aquest mateix any.

Un llibre de poesia i fotografia que parla sobre aspectes de la vida d’una persona queer, en el qual es tracten temes com l’exclusió, el bullying, l’acceptació i la lluita, però també uns altres menys parlats com la disforia i els trastorns de l’ansietat. Tot això, des d’un punt de vista surrealista i oníric.

Aquest projecte artístic, el contingut audiovisual del qual s’ha dut a terme per Amanda Fernández i Sofía Maya a través de la seua productora Féminin Films, pretén donar visibilitat al col·lectiu LGBTIQ+, per a mostrar els qui som i es comprenga la realitat de les nostres vides.

Perquè igual que l’estraperlo, Ritu, d’alguna manera és un ritual que per molts anys va ser vist com una activitat il·legal, però que hui per fi podem donar visibilitat al que hem viscut i reivindicar la nostra lluita.

Duració: 1 hora i 30 minutos

Espai de presentació: Sala Refector del CCCC

Direcció: Eduardo Jayricovich / Audiovosual: Feminin Films