CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DISSABTE 23 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 18.00 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

ESPECTACLES

HURyCAN

Bruta . L

de la companyia HURyCAN  parla de quatre dones que conviuen en una incessant lluita de poder, en la brutalitat de cossos que xoquen, cauen, se sostenen i es repel·leixen entre si. 

En un diàleg entre dansa, teatre i música, l’obra qüestiona la idea de la inclinació, la necessitat de dominar a l’altre a través de la manipulació física o psicològica.

bruta.L explora la nostra relació amb els altres, revelant les nostres contradiccions mesclant desitjos i pors que ens espenten a actuar des de la força bruta. 

Des de la potència física i animal les intèrprets s’arrosseguen contra la seua voluntat a llocs aliens i imprecisos, deixant-se caure en estats desitjats per uns altres, impulsades per la por d’enfrontar-se a noves realitats.

2017 Premi millor espectacle de dansa en la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, 31 edició. 2018 Premi del públic i a la dramatúrgia, Concurs de Dansa de l’Atlàntic Nord, Codanza – Cuba. 2014 Premi del XIX Internationalen Wander Theater Festival, Alemanya. 2012 Primer Premi i Premi del Público en el 7th NO BALLET International Choreography Competition, Alemanya. ​2012 Primer Premi i el Premi del Públic en el XVIII Concurs Coreogràfic «Els Synodales» França. 2012 Premi RCH a la millor interpretació en el Certamen Internacional de Coreografía de Burgos-Nova York

Duració: 35 minuts

Espaci de representació: Claustro del CCCC

Direcció i coreografía: Candelaria Antelo / Música: Ángela Chavero, Nathalie Remadi, Paula Ruiz e Isabela Rossi / Composició musical: Javier Geras, Paula Ruiz / Disseny d´il·luminació: Mathieu Dartus