CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DIVENDRES 22 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 20.00 h / Sala Carme Teatre

ESPECTÁCLE

LA IMPERFECTA

Twist

Eés una peça escènica de la companyia Laimperfecta que gira entorn de la idea de joc, intimitat, gènere i transformació.

El material físic, que va partir del famós joc de taula anomenat Twister que permet que els cossos dels participants s’entrellacen donant-los inevitablement intimitat i risc, és una excusa per a transcendir a estats físics i emocionals, descobrint quantes formes possibles de relació existeixen.

‘’Imagina’t que no ens coneixem. Imagina’t que és la primera vegada que ballarem junts. Imagina’t que acabem de celebrar que ens hem aguantat sempre. Imagina’t que tot fora possible. Imagina’t que comencem de nou Let`s twist again’’

Aquest projecte va ser seleccionat per a les Residències de Creació del Centre Dansa Canal 2017/2018 i s’estrenarà el dia 21 i 22 de setembre a la Sala Negra dels Teatres del Canal, dins del cicle Obert en Canal.

Duració: 1 hora

Coreografía e interpretació: Alberto Alonso i Clara Pampyn / Acompanyament artístic: Poliana Lima / Espai sonor: Carlos Gárate Marquerie / Disseny d´il·luminació: Sonia Sanz / Fotografía: Gaby Maciel, Galerna Foto, Juan David Cortés Producció: Laimperfecta / Amb el suport de: Centro Danza Canal, Coreógrafos en Comunidad, Centro Cultural Conde Duque