CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DISSABTE 30 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 12.00 h / Veles e vents

PROJECTE SOCIAL / ESPECTACLES

LA TARONJA ESCÈNICA

Estraperlo, la Fista del Silenci

un projecte dirigit per Isabela Alfaro, que conta amb la direcció artística de Jessica Martín, i els col·laboradors: Julia Zac, Inka Romani i Sebastian Rowinski i els centres municipals de joventut participants en el projecte «La ciutat balla».

Duració: 25 minuts

Direcció: Isabela Alfaro /  Direcció Artística: Jessica Martín / Creadora Emergen: Mariana Sofia Valero / Intèrprets Emergents: Andrea Navarro, Elena Carcedo, Fernando Cencillo , Julia Morera i Raquel Castelló / Col·laboradors: Inka Romaní, Julia Zac i Sebastián Rowinski / Ajudant de Producció: Covadonga Velert / Fotografía i Video: MementoNet / Responsable de Comunicació: Sara Valencia

PROJECTE SOLMONKI

Encuentro

es una proposta de Proyecto Solmonki.

Es tracta d’una investigació sobre les relacions humanes, sobre el rol que exercim en una relació. Traslladem les relacions de simbiosis de la naturalesa a les trobades socials: mutualisme, comensalisme i parasitisme, i intentem esclarir que és l’individu dins i fora del col·lectiu.

Et busque i no et trobe. No et busque i em trobes. I ara que habitem la trobada On acabes i on comence? No sé si decidisc moure’m o em mou el teu impuls, no sé quant soc d’individu i quant de col·lectiu, només sé que busque trobar-me… I potser sorgeix a través de la nostra trobada.

Aquesta companyia naix en 2021 a les mans de Débora Ruiz i Ana Lola Cosín Torada, els qui anteriorment van treballar juntes en 2014 en la creació del duo ‘24Sruoh’. Débora Ruiz compta amb el premi autonòmic en dansa de la Comunitat Valenciana.

Duració: 20 minuts

Creació e interpretació: Débora Ruiz i Ana Lola Cosín Torada / Espai sonor original: Chema Sabio Ibáñez, Cristina Gómez Pérez / Producció: Proyecto Solmonki, María Aparicio

SI ME BUSCAS, ME ENCUENTRAS

es una propuesta de Paula Serrano, en la qual es crea i balla amb la limitació de la vista.

Una investigació centrada en l’estudi i observació de la facultat humana per a crear, compondre i memoritzar el moviment des d’un cos invident, recorrent al sentit del tacte i els seus sub-sentits: el kinestésico, la propiocepció, l’equilibri i la mecanorecepción. 

“Ella em preguntava si sabia caure sense por, em preguntava si sabia llançar-me a l’abisme de la seua confiança cega.” Si em busques, em trobes és un duo de dansa contemporània. Una cita a cegues on dues bailarinxs es troben en un espai i temps fictici indeterminat.

Duración: 20 minuts

Idea original, concepte y coreografía: Paula Serrano / Creació: Paula Serrano amb la col·laboració de Mauricio Zuñiga e Itxasai Mediavilla / Intèrprets: Itxasai Mediavilla e Isabel Álvarez/ / Música: AA. VV. / Caracterització: Gisela Palma Agraïments: SISU mouthguards, Aimar Pérez Galí i CSD Institut del Teatre.    LA TARONJA ESCÈNICA    ELTON MEDANG + JULIA ZAC