CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DIUMENGE 24 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 17.30 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

ESPECTACLES

MACARENA RECUERDA

¡AY! ¡YA!

De la companyia Macarena Recuerda és una il·lusió que ens porta a percebre la realitat de diferents formes suggerides per la imaginació o causades per l’engany del sentit de la vista. 

Un efecte que posa de manifest que els nostres ulls no són càmeres de vídeo que graven tot el que ocorre, sinó que el nostre cervell interpreta i reelabora la informació que ens proporcionen els nostres sentits.

Un exercici sobre la mirada. Cossos amb diverses extremitats, incomplets, transformables i emmotllables. Una peça de dansa performativa pensada per a tots els públics i per què no!

Producció Antic Teatre amb la col·laboració Govern Basc, Festival Grec, Festival BAD, Graner Fàbrica de Creació, Sala Baratza, La Fosa Bilbao i Histeriak. 

“Projecte beneficiari del Projecte de cooperació transfronterera PYRENART, dins del marc del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020 – Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)” acompanyat del logo de la UE-Feder.”nal (FEDER)

Duració: 50 minuts 

Espai de representació: Sala Refectorio del CCCC Idea: Macarena Recuerda Shepherd / Interpretació: Sofía Asencio i Macarena Recuerda Shepherd / Creació: Macarena Recuerda Shepherd, Idurre Azkue, Alberto de la Hoz y Sofía Asencio / Banda sonora: Alberto de la Hoz / Vestuari: H-intercalada / Il·luminació: Conrado Parodi / Ilustració: Josunene / Fotografía:  cedida per Sara Serrano