CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

DISSABTE 23 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 12.30 h / CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

PRESENTACIÓ LLIBRE

SANDRA GÓMEZ

El mejor libro de danza del mundo. Imaginarios sobre danza y otros asuntos

va reunir tres coreògrafs i a una escriptora per a compartir eines i mètodes de treball, visions i estètiques personals. Prenent com a punt de partida un compendi de textos recollits pel filòsof i escriptor Jordi Claramonte en el llibre ‘’Modos de Hacer’’.

El camp concret d’estudi va ser el de la coreografia. Es va partir d’una idea de moviment que expandira els límits i les possibilitats més enllà de la dansa com una sèrie de formes tancades. Va emergir un diàleg obert entre tots els participants que va donar lloc a una fluctuació del present al passat i del passat al present en el qual es van compartir referents artístics, de pensament o filosòfics, inquietuds, desitjos i experiències pròpies.
Més tard va aparéixer el futur i es van imaginar possibles formats del present llibre.

Lectures, trobades, xarrades, i també xafarderies, tafaneries i altres situacions incòmodes van sumant-se igualment a aquest text. El que es conforma finalment és un imaginari de materials i llocs comuns així com una breu història privada de la dansa que abasta els últims cinquanta anys i inclou el final d’un segle i principi d’un altre.

Aquest llibre sorgeix i forma part del laboratori de creació anomenat Maneres de fer proposat, ideat i coordinat per Sandra Gómez

Duració: 1 hora

Espacio de presentació: Sala Refectorio del CCCC

Direcció del projecte: Sandra Gómez / Ponents: Teresa Villarroya Bronchal, Cristina Nuñez Pradas, Paula Pachón Carbonell, Vicente Arlandis Recuerda i Sandra Gómez de la Torre

INSCRIPCIONS