Circuito Bucles Festival

DIUMENGE 23 OCTUBRE

L’esdeveniment comença a les 18.00 h  Centre del Carme Cultura Contemporània

Experiència Coreogràfica

Entrada lliure

Renàixer i ressorgir

A MI MANERA 3.0  CREACIÓ EX PROFESO

Sorgeix de la necessitat d’expressió del flamenc des d’un punt de vista personal on l’escola bolera pren el protagonisme. Una escola bolera evolucionada i portada a l’actualitat, enriquida amb els ritmes flamencs i la dansa contemporània, llevant-li aqueixa etiqueta a l’escola bolera d’una cosa arcaica i d’un altre segle.

Estela Alonso ens portarà per diferents ritmes musicals com seguidillas, buleries i alegries demostrant tant la força i pessic que té l’escola bolera com la seua elegància i sensibilitat deixant-se fluir a través del toc de castanyoles.

 

Estela Alonso

EL BEAT

Sentiment i necessitats a través d’un impuls interior de fer viatjar a l’escola bolera als nostres dies, a la nostra societat, a la nostra vida, a un nou sentir i forma d’expressió. Ella a mi i jo a ella, una clara declaració de retroalimentació entre amb dues.

Idea Original: Estela Alonso / Coreografía: Estela Alonso i Jesús Carmona / Música Original: Víctor Guadiana y Víctor Márquez “Tomate” / Músic Acompanyant: Víctor Guadiana, violín / Disseny de Vestuari: Belén de la Quintana / Fotografía: Pablo Llorente