EL FESTIVAL

/ CIRCUITO BUCLES FESTIVAL

Isabela Alfaro, Directora del Festival Circuito Bucles

Circuit Bucles Dansa és un festival urbà de caràcter anual que busca integrar la dansa en la societat, a través de l’exhibició de peces de xicotet format i duració, que es desenvolupen en espais no convencionals.

El seu objectiu és oferir al públic una experiència artística subversiva, a través de peces de dansa de xicotet format, mostrant-se en un marc diferent al convencional i creant un circuit de dansa en un barri i en particular, en espais singulars urbans, tant públics com privats, que afavoreixen a la dansa i al creixement cultural en aquest nou context.

Acostar les últimes tendències de dansa i culturals, fomentant la creació de nous públics, és un altre dels impulsos del festival, les característiques del qual el fan únic a la Comunitat Valenciana.

Actua des del seu naixement en 2013, com una plataforma de promoció i impuls autonòmic i nacional de companyies i artistes emergents i consolidats. A més de laboratori d’experimentació obert a l’intercanvi i al diàleg artístic, consolidant-se com un festival itinerant amb propostes de dansa diferents.

Únic i pioner a la Comunitat Valenciana. L’essència d’aquest festival de dansa la constitueixen gent, espais i propostes no convencionals on conviuen peces de dansa de tala i llarga duració, laboratoris pedagògics infantils, projectes d’integració social, certàmens de dansa, residències artístiques, activitats paral·leles com a concerts o instal·lacions. Totes elles amb un enfocament agitador i subversiu.